Ο Σεμέδο όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό, με την Γούλβς ήδη να έχει δείξει ενδιαφέρον

Όταν στο φινάλε της καταπληκτικής σεζόν 2019/20 ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν κάθετα αρνητικός στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Ρούμπεν Σεμέδο στη Μπενφίκα (ή άλλη ομάδα από ‘κείνες που επίσης τον ήθελαν) και αμέσως μετά ο Ολυμπιακός έκανε νέο συμβόλαιο στον υψηλόσωμο στόπερ για να τον… γλυκάνει και να του διαλύσει τις τάσεις φυγής, λίγοι θα πόνταραν πως θα έρθει η στιγμή που ο πρώτος ο οποίος θα «τιμωρήσει» με… κρότο τον συγκεκριμένο παίκτη θα είναι ο 51χρονος τεχνικός. Κι όμως… Η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής λίστας για τα ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε την… ηχηρή απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο.

Μπορεί ο συγκεκριμένος παίκτης να λογίζεται ως ένα από τα «παιδιά» του Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός θα κάνει τα… στραβά μάτια στο παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του συμπατριώτη του στόπερ. Κάπως έτσι, κι ενώ ελάχιστοι θα πίστευαν σε μια τέτοια εξέλιξη, ο 51χρονος τεχνικός πήρε απόφαση να τον αφήσει εκτός εν όψει των πλέι οφ του Europa League. Ο Μαρτίνς είχε παράπονα από πολλούς παίκτες στη ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία ωστόσο ο Ρούμπεν ήταν στην κορυφή αυτής της… πυραμίδας.

Η Γουλβς έχει δείξει το τελευταίο 24ωρο πολύ ζωηρό ενδιαφέρον για το… στάτους του Ρούμπεν Σεμέδο. Μιλάμε για την ομάδα την οποία διαχειρίζεται μεταγραφικά ο γνωστός ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, και η οποία απέκτησε από τον Ολυμπιακό τους Ντανιέλ Ποντένσε και Ζοσέ Σα. Λέτε να… τριτώσει το καλό; Τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί. Αίσθησή μας είναι ότι η πληροφορία είναι σοβαρή και πως οι «λύκοι» όντως τσεκάρουν αν είναι εφικτή μια τέτοια μεταγραφή άμεσα.