Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Το έπαιζες διπλό ταμπλό και μου πουλούσες έρωτες»

Αριάδνη και Χρήστος θα φέρουν τα πάνω κάτω στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, με την πρώτη να φτάνει στα όριά της και να προχωρά σε ακραίες πράξεις. Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι ο Χρήστος, θα τάξει στην Αριάδνη ότι θα ζητήσει από την Αφροδίτη διαζύγιο. Ωστόσο, η τελευταία, λίγες μέρες πριν ο Χρήστος της ζητήσει διαζύγιο, θα πληροφορηθεί ότι ένα αγαπημένο της πρόσωπο έφυγε από την ζωή. Μάλιστα, ενώ της έχει αφήσει κληρονομιά, η Αφροδίτη λέει ότι δεν την θέλει την κληρονομιά και θα την δώσει σε ορφανά παιδιά.
Ο Χρήστος συγκινείται πολύ από την ευαισθησία της Αφροδίτης και θα ξεκαθαρίσει στην Αριάδνη, ότι δεν μπορούν να είναι πλέον μαζί και πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει διαζύγιο από την Αφροδίτη. Η Αριάδνη σοκάρεται και χάνει την γη κάτω από τα πόδια της, μιας και δε μπορεί να πιστέψει πως αυτός που αγαπάει της φέρθηκε τόσο σκληρά και άσχημα.
Ένα βράδυ λοιπόν, η Αριάδνη βλέπει τυχαία στο καφενείο του Πότη τον Χρήστο και την Αφροδίτη να διασκεδάζουν κι έτσι πρώτη μπαίνει φορτσάτη μέσα και ξεμπροστιάζει τον Χρήστο, λέγοντας σε όλους ότι τόσο καιρό παίζει σε διπλό ταμπλό και της πουλούσε έρωτες, κάτι που θα φέρει τα πάνω κάτω στην συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24