Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.
Όπως διαβάζουμε στο Mytv, ο Κουράκος ζητά από την Δήμητρα να συγκατοικήσουν και να πουν σε όλους ότι είναι ζευγάρι ενώ δηλώνει αποφασισμένος να τα ομολογήσει όλα στον Ορέστη.Έτσι λοιπόν κατά την διάρκεια μιας συνάντησής τους, ο αστυνόμος του λέει για την σχέση του και τα πράγματα ξεφεύγουν μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Η ένταση κορυφώνεται, ο Ορέστης τον κατηγορεί για προδοσία και ψέματα, όμως ο Κουράκος προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά μάταια.

Δεν αργεί λοιπόν η στιγμή που Κουράκος και Ορέστης πιάνονται στα χέρια εξαιτίας της Δήμητρας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς και επιτίθεται ο ένας στον άλλον. Η φιλία τους φυσικά διαλύεται όμως η σχέση του αστυνόμου με την Δήμητρα συνεχίζεται κανονικά…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24