Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Θεοδώρα το ρίχνει στο ποτό

Η Θεοδώρα βρίσκεται στην χειρότερη φάση της ζωής της, στην σειρά «Η Γη της Ελιάς».Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα πρέπει να επανασυνδεθεί με τον Παρασκευά ο οποίος την πολιορκεί στενά. Η Μαργαρίτα από τη πλευρά της προσπαθεί να αποτρέψει τη Θεοδώρα από μια πιθανή επανασύνδεση θυμίζοντας της την ανεύθυνη μέχρι πρότινος στάση του Παρασκευά.Η Θεοδώρα είναι πολύ μπερδεμένη μέσα της.
Από τη μια θέλει να γυρίσει στο Παρασκευά αλλά από την άλλη έχει σοβαρούς ενδοιασμούς για τον άνδρα που αγάπησε και που την κρίσιμη στιγμή την άφησε στα κρύα του λουτρού.Η Θεοδώρα το ρίχνει στο ποτό και αλλάζει απότομα τη συμπεριφορά της προς όλους. Η Μαργαρίτα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά με την ψυχοκόρη της και προβληματίζεται για το πώς πρέπει να κινηθεί στη συνέχεια καθώς η Θεοδώρα είναι η μεγάλη της αδυναμία και δεν θέλει να τη βλέπει στενοχωρημένη.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24