Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.
Η Ιουλία αποφασίζει οριστικά να φύγει από τη «Γη της Ελιάς» και να εγκατασταθεί στο σπίτι της στην Κηφισιά για να γεννήσει ήρεμη το μωρό της.Όπως θα δούμε στη συνέχεια η Ιουλία θα αρνηθεί την πρόταση του Στάθη να παντρευτούνε και παράλληλα θα του ζητήσει να την αφήσει ήσυχη στην Αθήνα τονίζοντας του ότι δεν χρειάζεται καμία βοήθεια σε σχέση με την εγκυμοσύνη της.«Στάθη σε παρακαλώ δεν θέλω να έχεις καμία ανάμειξη στην εγκυμοσύνη μου» θα του πει προκαλώντας την αντίδραση του Καπερνάρου ο οποίος θα εκνευριστεί και θα της μιλήσει άσχημα.
Οι δυο τους θα καβγαδίσουν και θα χωρίσουν προσωρινά.Ο Στάθης μπορεί να είναι μακριά από την Ιουλία ωστόσο το μυαλό του είναι συνεχώς σ’ αυτήν και προσπαθεί να βρει τρόπο για να την φέρει πίσω στη Μάνη. Στο σχέδιο που ετοιμάζει χρειάζεται τη βοήθεια της κόρης του, της Αριάδνης η οποία ως γνωστό αρνείται να αποδεχθεί την Ιουλία ως μητέρα της.Η Ιουλία θα επέστρεφε στη Μάνη μόνο αν η Αριάδνη άλλαζε γνώμη γι’ αυτήν. Ο Στάθης το γνωρίζει αυτό και θα βάλει τα δυνατά του για να πείσει την Αριάδνη να μην είναι τόσο αρνητική απέναντι στην Ιουλία. Θα τα καταφέρει; Ο χρόνος θα δείξει…

Δεν αργεί λοιπόν η στιγμή που Κουράκος και Ορέστης πιάνονται στα χέρια εξαιτίας της Δήμητρας, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς και επιτίθεται ο ένας στον άλλον. Η φιλία τους φυσικά διαλύεται όμως η σχέση του αστυνόμου με την Δήμητρα συνεχίζεται κανονικά…

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24