Μεγάλη εξέλιξη στο σίριαλ και ένα ακόμα «Η Γη της Ελιάς Spoiler». Ο Κουράκος θα αποκαλύψει τα πάντα στον καλό του φίλο Ορέστη.

Εντάσεις και καυγάδες θα σημειωθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» ειδικά όσον αφορά τον Κουράκο και τον Ορέστη. Ο αστυνομικός θα αποκαλύψει στον φίλο του τα πάντα για εκείνον και την Δήμητρα.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αμαλία και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Τραγικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη Γη της Ελιάς, με την Αμαλία και την Χάιδω να έρχονται σε θερμή ρήξη και οι τόνοι μεταξύ τους ανεβαίνουν έντονα.Η Αμαλία είναι σίγουρη, πως ο Ισίδωρος δεν πήγε στην Αμερική για δουλειά και ξεκινάει πάλι να φέρεται άσχημα.
Ο Μάνος εξοργίζεται μαζί της και δεν ελέγχει τα νεύρα του.Όπως διαβάζουμε στο 7 Μέρες Tv, μία μέρα, η Χάιδω θα πάει για μία δουλειά στο Δημαρχείο και η Αμαλία θα της φερθεί με ύφος άσχημο και απαξιωτικό. Οι δυο γυναίκες θα έρθουν σε ρήξη και θα υπάρξει μεγάλη ένταση.Έπειτα, η Αμαλία θα επιστρέψει σπίτι και θα αρχίσει να μαλώνει με τον Μάνο και την Μαρίνα, με αποτέλεσμα το σπίτι των Βρεττάκων να θυμίζει πεδίο μάχης.
Ο Μάνος της λέει χωρίς φόβο ότι δεν αντέχουν άλλο με την συμπεριφορά της και δεν θέλουν να την βλέπουν ούτε ζωγραφιστή.Φαίνεται πως η Αμαλία δεν είναι αποδεχτή από κανέναν και πολύ σύντομα ο γάμος της με τον Ισίδωρο θα λάβει και οριστικό τέλος

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24