Η διεξαγωγή του συνεδρίου που συμπίπτει με τα 10 χρόνια από την ίδρυση της EMCA, έχει στο επίκεντρο και ως τιμώμενο σύλλογο τον Ολυμπιακό!

Με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης της EMCA στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκκίνησε το διήμερο συνέδριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολυαθλητικών Σωματείων το οποίο διοργανώνει στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Σ.Ε.Φ. Τον Δήμο Πειραιά, την Περιφέρεια Αττικής και την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Η διεξαγωγή του συνεδρίου συμπίπτει με τα 10 χρόνια από την ίδρυση της EMCA. Έχει στο επίκεντρο και ως τιμώμενο σύλλογο τον Ολυμπιακό, ο οποίος ήταν εκ των ιδρυτικών μελών της. Αλλά και τον Πειραιά, την πόλη του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου! Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης, πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου προέδρου. Η εκπρόσωπος του Ολυμπιακού και Πρόεδρος του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κα Χριστίνα Τσιλιγκίρη, αναδείχθηκε παμψηφεί νέα πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολυαθλητικών Σωματείων. Στην καθιερωμένη συνάντηση των κορυφαίων Ευρωπαϊκών πολυαθλητικών συλλόγων, συζητήθηκε το πλάνο των ενεργειών. Και των δράσεων που θα ακολουθηθούν το επόμενο διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων. Προάγοντας την ιδέα του πολυαθλητισμού.

Από κει και πέρα, το Σάββατο (30/9, 11:00-14:00), στο πλαίσιο των 10ων γενεθλίων της EMCA. Θα πραγματοποιηθεί το μεγάλο συνέδριο με θέμα «Πολυαθλητισμός και τοπική αυτοδιοίκηση» (θεματικές ενότητες: η προσβασιμότητα και η συμπερίληψη σε αθλητικές υποδομές. Η συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση για τη δημιουργία άρτιων αθλητικών εγκαταστάσεων. Η ενθάρρυνση της συμμετοχής σε αθλητικές δραστηριότητες).

Νικολοπούλου στο thrylos24.gr: «Δεν χρίζει σχολιασμού αυτό το περιστατικό…»
Νικολοπούλου στο thrylos24.gr: «Δεν χρίζει σχολιασμού αυτό το περιστατικό…»

Το συνέδριο της EMCA, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μ. Μερκούρη» του ΣΕΦ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, του Δήμου Πειραιά, της Περιφέρειας Αττικής και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, καθώς και με τη συμμετοχή πολλών ομάδων και εκπροσώπων του αθλητισμού από την Ευρώπη και την Ελλάδα.

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24