Αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης των Πειραιωτών πριν τον αγώνα με τους Περιστεριώτες ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστούς τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή...

Την προετοιμασία τους για το ματς της Κυριακής (31/03) κόντρα στον Ατρόμητο ολοκλήρωσαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επιστρέφουν στο σπίτι τους και είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη, διευρύνοντας το εντυπωσιακό σερί που «τρέχουν» στους εντός έδρας αγώνες τους στο πρωτάθλημα.

Αμέσως μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης των Πειραιωτών πριν τον αγώνα με τους Περιστεριώτες ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστούς τους παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή του Θρύλου για το συγκεκριμένο ματς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, πλην φυσικά των τραυματιών Βασίλη Τοροσίδη και Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή του Θρύλου: Χουτεσιώτης, Λοντίγκιν, Σα, Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Αβραάμ, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Ντίας, Ποντένσε, Γκερέρο, Χασάν, Σολδάνο.