Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σχολίασε τις επίμαχες φάσεις της 15ης αγωνιστικής και ανέφερε πως έπρεπε να έχει δοθεί πέναλτι στον Ολυμπιακό.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης σε τηλεοπτική εκπομπή σχολίασε τις «επίμαχες» φάσεις της αγωνιστικής, για την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό και το πέναλτι που έπρεπε να πάρει ο Ποντένσε. Μάλιστα είπε πως ο Μπερνάρ έπρεπε να έχει αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στον Βόλο.

Όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:

Για την αναμέτρηση Ατρόμητος – Ολυμπιακός: «Δεν υπάρχει πέναλτι στο 64′ στον Ελ Κααμπί, ούτε λίγο μετά στον Ροντινέι. Ωστόσο έπρεπε να καταλογιστεί πέναλτι στη φάση του 73′ σε ανατροπή του Τζαβέλα στον Ποντένσε. Η φάση ήταν δύσκολη και έπρεπε να παρέμβει ο VAR. Aυτό ήταν το σημαντικό λάθος του Ζαμπαλά».

Για το ματς Βόλος – Παναθηναϊκός: «Λάθος η κίτρινη κάρτα σεπ παίκτη του Παναθηναϊκού στο 33′ (Μπερνάρ). Στο 49′ ο Μπερνάρ έκανε ριψοκίνδυνο μαρκάρισμα και θα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα. (θα ήταν η 2η κίτρινη)».

Για τον αγώνα Άρης – Λαμία: «Κακώς ο Βάτσιος έδωσε πέναλτι υπέρ του Άρη στο 42′. Η οδηγία της UEFA λέει ότι αυτές οι περιπτώσεις χεριού δεν είναι πέναλτι».