Το αντίο είναι δύσκολο λέξη, ειδικά όταν πρόκειται για ανθρώπινη ζωή. Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια σήμερα πενθεί τον αγαπημένο της Νίκο. Τον κ. Νίκο Μορτάκη. Ενός ανθρώπου, ο οποίος πάντα έδινε το «ερυθρόλευκο» παρών δίπλα στην ομάδα μας...

Από σήμερα ξανά φοράμε τα μαύρα, ξανά μπαίνουμε σε πένθος. Μία διαδικασία, η οποία πάντα είναι δύσκολη για όλους μας. Σήμερα λέμε αντίο στον κ. Νίκο Μορτάκη, ο οποίος πάντα έδινε το «ερυθρόλευκο» παρών του. Πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα μας σε χαρές, αλλά και σε λύπες.

Αυτός ο άνθρωπος ήταν εδώ μαζί μας στο Thrylos24.gr, μας στήριζε, έδινε το παρών και πάντα πριν η επάρατη νόσο τον καταβάλει ήταν δίπλα μας, μας στήριζε. Ήταν κομμάτι δικό μας, όπως και όλης της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Ακόμα και τώρα το «τελευταίο» αντίο δεν ξέρουμε πως να το πούμε. Δεν είναι εύκολο, ποτέ δεν θα είναι για κανέναν μας.

Όλοι είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την άδικη απώλεια που επιφύλαξε να πάρει στον ουρανό τον κ. Νίκο μας. Έναν άνθρωπο, ο οποίος είμαστε σίγουροι θα βρει και τα υπόλοιπα αδέρφια μας από την Θύρα 7 και την ερυθρόλευκη οικογένεια που είχαν φύγει. Είμαστε βέβαιοι πως ΜΟΝΟ καλό παράδεισο θα έχει γιατί πάντα κοίταζε τη ζωή αγνά και με ήθος.

Αντίο κ. Νίκο μας…