Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βραζιλιάνου παίκτη, ο οποίος ζητά συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως αν δεν το έκανε τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε θα μπορούσε άλλοτε.

Ο Γκιλιέρμε Τόρες συμφώνησε σε όλα με την Αλ Σαντ, μετακομίζοντας στο Κατάρ και αφήνοντας τον Ολυμπιακό, λίγες ημέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Δείτε το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Βραζιλιάνου παίκτη, ο οποίος ζητά συγγνώμη από τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά τόνισε πως αν δεν το έκανε τη δεδομένη χρονική στιγμή, δε θα μπορούσε άλλοτε.

Δείτε τα όσα έγραψε ο ίδιος:

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αποχώρησή μου πριν από έναν σημαντικό τελικό του Κυπέλλου, αλλά δυστυχώς δεν φταίω εγώ λόγω των ημερομηνιών και της καραντίνας παγκοσμίως, αν δεν φύγω τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο @ evangelos.marinakis που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, για μήνες για να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντάς μου με κάθε τρόπο πόσο ήθελε να μείνω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μου έκανε μια μη ρεαλιστικά υψηλή πρόταση από Έλληνες ή Ευρωπαϊκά πρότυπα. Αλλά είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω την πορεία της καριέρας μου.

Προέτρεψα τον Σύλλογο να αποδεχτεί την επιθυμία μου να φύγω και να μην συμμετάσχω στον τελικό του Κυπέλλου για να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλο σύλλογο, ενώ η οικονομική πρόταση που πρέπει να αποδεχθεί ο Ολυμπιακός δεν ήταν καθόλου ικανοποιητική.

Θέλω να ευχαριστήσω το @coachpmartins, το προπονητικό προσωπικό, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι.

Και εύχομαι σε αυτόν τον τεράστιο Ευρωπαϊκό Όμιλο να απολαμβάνει πάντα επιτυχία και επιτεύγματα!

Για τους καταπληκτικούς θαυμαστές μας μια μεγάλη αγκαλιά και ειλικρινείς ευχαριστώ!