Ο Γιώργος Μασούρας αναδεικνύεται σε ένα πολύ σημαντικό δημιουργικό κομμάτι του επιθετικού παιχνιδιού του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται σιγά-σιγά σε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού του. Αυτό είναι οφθαλμοφανές. Το χθεσινό ματς ωστόσο απέναντι στον Παναιτωλικό δεν ήταν ανιπροσωπευτικό της βελτίωσης, όμως ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε πράγματα που τον ικανοποίησαν.

Ένα πολύ σημαντικό και επιδραστικό είναι η προσφορά του Γιώργου Μασούρα. Ο Έλληνας διεθνής έκανε θετικά ματς με την Εθνική και επέστρεψε ορεξάτος στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, εχθές «σέρβιρε» δύο ασίστ στο δεύτερο και τρίτο γκολ του Θρύλου.

Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση την φετινή σεζόν, συνεισφέρει πολύ περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι του Θρύλου και η ομάδα του Μαρτίνεθ παίρνει νίκες και βρίσκεται μέσα στους στόχος του.

Ο Γιώργος Μασούρας αναδεικνύεται στον κορυφαίο δημιουργό των Πειραιωτών. Έχει αφήσει το εκτελεστικό κομμάτι που προσέφερε σημαντικά, στους Ελ Κααμπί και Φορτούνη. Αυτό έγινε και χθες απέναντι στον Παναιτωλικό. O 29χρονος εξτρέμ «μοίρασε» το δεύτερο γκολ στον Φορτούνη, αλλά και το τρίτο για την κεφαλιά του Ελ Κααμπί και έφτασε στις τρεις ασίστ στην φετινή σεζόν. Η τελευταία ασίστ ήταν που έδωσε ο Γιώργος Μασούρας ήταν στον Ποντένσε για το 0-2 του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.