Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε ξανά μέσω των social media μιλώντας για το μέλλον τόσο του Παναθηναϊκού όσο και του... Ολυμπιακού.

Αν υπάρχει κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τότε αυτό είναι η έντονη δραστηριοποίηση και τοποθέτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας τα είτε προβάλλοντας την προσωπική του ζωή, είτε μιλώντας ακόμα και για τα επαγγελματικά του.

Αυτή τη φορά το πήγε ένα βήμα παρακάτω και τοποθετήθηκε για το μέλλον του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού!

Τάζοντας… τη γη με τα άστρα, ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ δεσμεύτηκε ότι θα φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει τους πάντες και τα πάντα, ενώ για ακόμα μια φορά δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

«Μετά τις εκλογές της ΕΟΚ, νέα παρέμβαση Νέας Δημοκρατίας και αυτού του τύπου που έχουν βάλει εκεί και τον λένε υφυπουργό Αθλητισμού. Έχει αρχίσει και παίρνει μία μία τις ομάδες τηλέφωνο για να ψηφίσουν Γαλατσόπουλο στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ, παρέα με τον Ολυμπιακό.

Αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι ότι η ομάδα που θα φτιαχτεί θα κερδίζει κι εσάς, θα κερδίζει και το κόμμα σας, θα κερδίζει τα πάντα. Όχι στη Β’, στη Δ’ θα πάτε την επόμενη φορά. Αυτό δεν έχετε καταλάβει».

 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24