Το ζευγάρωμα των νικών του στην φάση των τελικών επί της Βουλιαγμένης θα ψάξει ο Ολυμπιακός στο κολυμβητήριο του Λαιμού (18:30, ΕΡΤ-2).

Μετά τη νίκη στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Παπαστράτειο, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2-0 στην τελική σειρά των πλέι οφ της Α1 πόλο των Ανδρών, που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή, κόντρα στην Βουλιαγμένη την οποίο αντιμετωπίζει αυτή τη φορά εκτός έδρας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/5), στις 18:30, στο Κολυμβητήριο του Λαιμού (ΕΡΤ2), ενώ ο τρίτος τελικός της σειράς είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (26/5), στις 17:30, στο Παπαστράτειο και εκεί ο Θρύλος θέλει, μπροστά στον κόσμο του, να πανηγυρίσει το 32ο πρωτάθλημα της ιστορίας του.

Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαϊδη.