Για την πρώτη ευρωπαϊκή μάχη η γυναικεία ομάδα βόλεϊ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ετοιμάζεται για την πρώτη της ευρωπαϊκή μάχη, καθώς παίζει με την Καλτσίτ Καμνίκ.
Στη Σλοβενία για την πρώτη «μάχη» στην Ευρώπη, για τη σεζόν 2022-23, βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.
Μετά τη νίκη (3-0) επί του ΖΑΟΝ στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 9η αγωνιστική της Volley League, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Τρίτη (13/12) στις 21:00 την Καλτσίτ Καμνίκ εκτός έδρας, για τους «32» του CEV Cup.
Στο πρώτο ματς των «32» της διοργάνωσης, οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα στη Σλοβενία, ώστε να κάνουν βήμα πρόκρισης στους «16», ενόψει της ρεβάνς με την Καλτσίτ Καμνίκ στο Ρέντη, την άλλη Τετάρτη (20/12, 20:00).
Latest News
Σμαΐλοβιτς: Ο Ολυμπιακός πλήρωσε 6,5 εκ. για τον στόπερ που ήθελαν Celtic και Rangers
Γιακουμάκης: Ο Ολυμπιακός διεκδικεί τον στόχο αλλά τα 5 εκατ. της Cruz Azul φρενάρουν
«El Problema» αποχαιρετά Βαλένθια – Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Μοντέρο
Ζότα Σίλβα και Ρόκα: Ο Ολυμπιακός κλείνει δύο εξτρέμ ταυτόχρονα
Adidas και Ολυμπιακός: Το νέο εκτός έδρας κιτ είναι γεγονός
READ MORE