Όλη η Ευρώπη... γελάει με το πέναλτι που δόθηκε κατά του Ολυμπιακού.

Μία από τις σημαντικότερες «μάχες» της φετινής σεζόν καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός, σήμερα το βράδυ (11/04, 19:45, COSMOTE SPORT 3HD). Ο Θρύλος βρίσκεται αντιμέτωπος με μία σημαντική ευρωπαϊκή πρόκληση, αυτή τη φορά απέναντι στην τουρκικήΦενέρμπαχτσε.

Ενώ ο Ολυμπιακός είχε το προβάδισμα με 3-0 και ήταν εξαιρετικός κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο διαιτητής της αναμέτρησης, ανακάλυψε πέναλτι πάνω στον Οσόγι από τον Ρέτσο.

Στην προσπάθεια του παίκτη της Φενέρμπαχτσε να κρατήσει τη μπάλα, ο Ρέτσος προσπαθεί να φτάσει σε αυτήν και όταν βλέπει πως δε μπορεί να την κλέψει, μαζεύει τα πόδια του και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε πέναλτι, κατά του παίκτη του Ολυμπιακού, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Τάντιτς.

Αυτή ήταν μια φάση που σίγουρα επηρέασε τη συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς η Φενέρ έκανε το 3-1 και στη συνέχεια πήρε… ψυχολογία για να μειώσει ακόμη περισσότερο, κάνοντας το 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένη φάση, δεν πήρε καν θέση το VAR, κάτι που είναι αδιανόητο για το επίπεδο αυτής της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.