Ο Νίκος Γαβαλάς έκανε το δικό του σχόλιο για τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ολυμπιακός και το «Καραϊσκάκη» θα φιλοξενήσουν τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ τον ερχόμενο Αύγουστο. Ο Νίκος Γαβαλάς μίλησε για αυτό το σπουδαίο event και τη διάκριση που θα έχει η ομάδα.

Διαβάστε όσα είπε:

«Χωρίς καμία αμφιβολία, πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό event του καλοκαιριού. Είναι μια επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνoυν ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος η ομάδα».

«Πρόκειται για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού, Τον Αύγουστο το «Γ. Καραϊσκάκης» θα φιλοξενήσει τον τελικό του ευρωπαϊκού Σούπερ Ααπ , στον οποίο θα βρεθούν αντιμέτωποι ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ με τον νικητή του Γιουρόπα Λιγκ.

Αναμφίβολα είναι μία επιβράβευση όλων των προσπαθειών που κάνει ο Ολυμπιακός και οι άνθρωποι του Σταδίου Καραϊσκάκη, στις κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις, στο Τσάμπιονς Λιγκ και στο Γιουρόπα Λιγκ, όπου συμμετέχει η ομάδα, έχοντας λάβει μάλιστα τα συγχαρητήρια των ανθρώπων της ΟΥΕΦΑ για το υψηλό επίπεδο διοργάνωσης των αγώνων.
Τη βραδιά του τελικού όλα τα βλέμματα θα συγκεντρωθούν στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης».