Την αισιοδοξία του πως ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει σύντομα στην Basket League εξέφρασε σε δηλώσεις του στον Over FM 104.9 ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Σίγουρος για την άμεση επιστροφή του Ολυμπιακού στην Basket League εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στον Over FM 104.9 ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Βέβαια υπογράμμισε πως οι διαπραγματεύσεις με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ θα γίνουν μετά τις εκλογές της ΕΟΚ.

Ο Γαλατσόπουλος ανέφερε:

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός ανήκει στη μεγάλη κατηγορία και θα ανέβει στην Basket League. Μετά τις εκλογές της Ομοσπονδίας θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και θέλω να πιστεύω πώς θα βρεθεί η χρυσή τομή τελικά»

Για το νεοσύστατο Σούπερ Καπ:

«Το τουρνουά θα διοργανωθεί το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Περιστερίου. Με τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού, του Περιστερίου, του Προμηθέα και της ΑΕΚ. Για την ώρα η διοργάνωση θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά γίνονται προσπάθειες και ενέργειες για να αλλάξει αυτό».

Για τον Πανιώνιο:

«Δεν ξέρω τι συμβαίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς. Είχα προσωπική επαφή με τον ιδιοκτήτη του Πανιωνίου, ο οποίος έχει ετοιμάσει τον απαραίτητο φάκελο για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος:

«Είμαστε στις τελικές συζητήσεις με την ΕΡΤ, για συμβόλαιο τριών ετών. Πιστεύω πώς το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες»