Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Κυριακή τον Άρη, για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους και το πρωί της Πέμπτης προπονήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την Τετάρτη έχει μπει στις προπονήσεις με κανονικούς ρυθμούς. Μάλιστα, μετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και δεν έχει την παραμικρή ενόχληση.

Ο Ομάρ ήταν αυτός ο οποίος είχε λείψει το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, λείπει πάνω από 1 μήνα και ο Ολυμπιακός είχε ματς που τον χρειαζόταν.Πλέον όμως έχει μπει σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και «φουλάρει» να προλάβει, ώστε να καλύψει ο,τι έχει χάσει και να είναι 100% έτοιμος να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς, για το παιχνίδι με τον Άρη.

Η υγεία του Ομάρ είναι μια χαρά, το μοναδικό του μειονέκτημα είναι πώς έλειψε μεγάλο διάστημα κι έχει μείνει πίσω. Αλλά αυτός που ξέρει καλύτερο είναι ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού. Εκείνος θα κρίνει εάν ο Ελαμπντελαουί θα είναι στην βασική ενδεκάδα ή όχι, κόντρα στον Άρη.