Οι Βούλγαροι, ενόψει των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς, έχουν ξεχωρίσει τον Γάλλο σταρ, Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Ολυμπιακός, αρχής γενομένης από την Τρίτη (3/8), αντιμετωπίζουν τη Λουντογκόρετς, με φόντο το εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League.

Οι Βούλγαροι, διά στόματος του προπονητή τους, Βάλντας Νταμπράουσκας, έδειξαν περίσσιο σεβασμό στην ομάδα μας. Όμως, ξεκαθάρισαν πως θα παλέψουν όσο γίνεται περισσότερο για να πάρουν εκείνοι την πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κοντραριστεί με μια έμπειρη ομάδα στα προκριματικά. Έχοντας πετύχει πολλές προκρίσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ έχει πάρει και συμμετοχές σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Στη γειτονική χώρα ασχολούνται πολύ με τα ματς αυτά. Ενώ έχουν ξεχωρίσει αρκετά τον Γάλλο σταρ του Θρύλου, Ματιέ Βαλμπουενά. Στα ρεπορτάζ τους αναφέρουν πως ο Ματιέ καθόρισε τα δύο ματς με τη Νέφτσι Μπακού.

Ο Βαλμπουενά να θυμίσουμε έδωσε την ασίστ στον Καμαρά, για να σκοράρει στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ενώ πάσαρε και το γκολ στον Μασούρα, στον επαναληπτικό του Μπακού.

Οι Βούλγαροι στέκονται πολύ στην ποιότητα του Γάλλου. Παρά την ηλικία του, συνεχίζει να είναι καθοριστικός για την ομάδα του Πειραιά.