Ο Αϊζάια Κάνααν δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, σχετικά με το πρόγραμμα των ομάδων.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αϊζάια Κάνααν, δεν άφησε αναπάντητες τις δηλώσεις του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, μετά τη χθεσινή (05/02) απρόσμενη ήττα του “τριφυλλιού” από τον Άρη με 70-73 στο “ΟΑΚΑ” για την 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ σχετικά με το βαρύ πρόγραμμα που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του εξαιτίας του γεγονότος ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση ορίστηκε Δευτέρα στις 17:15.

Αναλυτικά όσα είχε πει ο κόουτς των πράσινων: «Ξέρετε κάποιο επαγγελματικό πρωτάθλημα που να έχει ματς στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας που είναι εργάσιμη ημέρα; Αυτό είναι γελοίο. Μετά από διαβολοβδομάδα να παίζουμε 5 το απόγευμα στο πρωτάθλημα.

Πώς να προετοιμάσεις τους παίκτες σου και να συγκεντρωθείς στο ματς; Δεν υπάρχει χρόνος. Υπάρχει επένδυση 25-30 εκατομμύρια επένδυση στο μπάσκετ και παίζουμε 5 το απόγευμα σε εργάσιμη ημέρα».

Η απάντηση του μπασκετμπολίστα του Θρύλου σε ανάρτηση της σελίδας “Basketnews” στο Ίνσταγκραμ: «Όλοι είχαμε αυτά τα ματς. Πήγαινε παρακάτω».