«Πανικό» έχει προκαλέσει ο Φώτης Κίτσος με την τρομερή του εμφάνιση κόντρα στη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ την περασμένη Πέμπτη.

Το μεγαλύτερο πρότζεκτ του Ολυμπιακού αυτή τη στιγμή είναι ο Φώτης Κίτσος. Ο νεαρός αριστερός μπακ-χαφ, έχει δοθεί δανεικός στην Ομόνοια για να πάρει χρόνο συμμετοχής και να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Ο Κίτσος όχι μόνο είναι βελτιωμένος, αλλά έχει κάνει όσους τον βλέπουν, να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Ο 19χρονος την περασμένη Πέμπτη αγωνίστηκε με την κυπριακή ομάδα στο «Ολντ Τράφορντ» για το Γιουρόπα Λιγκ. Οι Άγγλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχαν μείνει άναυδοι με το τι έκανε ο νεαρός κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός είχε 1 κόψιμο, 2 τάκλιν, 6/11 κερδισμένες μονομαχίες, 35 επαφές με την μπάλα, 12/18 μεταβιβάσεις με ποσοστό 67%, μια μεγάλη επιτυχημένη μεταβίβαση και δύο επιτυχημένες ντρίμπλες.

Η μόνιμη βελτίωση του Κίτσου δικαιώνει τους ανθρώπους του Θρύλου που πιστεύουν τόσο πολύ αυτό το παιδί και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον χαρακτηρίζουν ως μία περίπτωση Τσιμίκα.