Ο Ολυμπιακός έχει τρεις παίκτες για το αριστερό άκρο της άμυνας και πρέπει να αποφασίσει αν θα πάρει ευκαιρία ο Μαρσέλο ή ο Λάιντντερ.

Ένα από τα προβλήματα του Ολυμπιακού είναι στα άκρα της άμυνας. Ενώ έχει πολλούς παίκτες, μόνο δύο καταλήγουν να παίζουν βασικοί, ο Ρέαμπτσιουκ και ο Άβιλα. Ειδικά ο πρώτος, δεν έχει πάρει καθόλου χρόνο να ξεκουραστεί και είναι απίστευτο πως δεν έχει «σκάσει».

Για τα αριστερά που παίζει ο Όλεγκ, υπάρχουν και άλλοι δύο παίκτες. Ο Μαρσέλο και ο Ντόρον Λάιντνερ. Ο πρώτος δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην απαραίτητη φυσική κατάσταση που πρέπει, ενώ ο δεύτερος είχε για καιρό θέμα με το διαβατήριό του και φαίνεται πως τώρα που όλα είναι εντάξει δεν τον υπολογίζει ο Μίτσελ για την πρώτη ομάδα (ακόμα τουλάχιστον).

Το ζήτημα για το Μίτσελ είναι το εξής. Ποιον απ’ τους δύο θα εμπιστευτεί για να μπορέσει (επιτέλους) να κάνει τη διαφορά στα αριστερά. Θα μπορέσει ο Μαρσέλο να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’ όλους και να κυριαρχήσει, ή θα δοθεί μία ευκαιρία σε ένα νέο ταλέντο όπως ο Λάιντνερ;