Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για μία επική ανατροπή, η διαιτησία και οι αποφάσεις της δεν τον άφησαν να φύγει με το ροζ φύλλο από τη Γαλλία.

Euroleague Γυναικών: Ο Ολυμπιακός, πριν λίγα λεπτά, έχασε στις λεπτομέρειες από την περσινή κάτοχο του EuroCup, Μπουρζ, στη Γαλλία με 67-61. Οι «ερυθρόλευκες» έδωσαν το 100% των δυνάμεών τους, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική και έμπειρη σε τέτοιες διοργανώσεις, ομάδα.

Οι παίκτριες του Μάρτινς Ζίμπαρτς μένουν με το… παράπονο, διότι σε αρκετά σημεία είδαν να τους στερούν τους κόπους οι διαιτητικές αποφάσεις. Σίγουρα, η Μπουρζ είναι μια πολύπειρη ομάδα στην Ευρώπη, όμως κι ο Ολυμπιακός αξίζει τεράστιο σεβασμό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα είδαμε «χειρουργείο», όμως στην τελευταία περίοδο, όταν το ματς είχε φτάσει στην κόψη του ξυραφιού, η «έδρα» μίλησε, με τις αποφάσεις των τριών ρέφερι να κρίνουν το ματς.

Ειδικά το επιθετικό φάουλ στην Αγιούσο, η οποία ηγούνταν απόψε του Θρύλου, ήταν το αποκορύφωμα. Στις λεπτομέρειες φάνηκε η εύνοια προς την γηπεδούχο ομάδα. Ένα είναι το σίγουρο πάντως, πως οι «ερυθρόλευκες» αγωνίζονται εκεί όπου ανήκουν και οι επιτυχίες είναι θέμα χρόνου να έρθουν!