Δείτε τα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα στο Άρης - Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική διάρκεια της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν σήμερα Κυριακή (6/3, 19:00) τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στόχος φυσικά η νίκη. Που στη χειρότερη περίπτωση θα δώσει στον ΘΡΥΛΟ το δικαίωμα να μπει στα play off με +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ. Στην καλύτερη, με +18!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει ακόμη όσον αφορά την ενδεκάδα του ματς με τον Άρη, αν και είναι δεδομένο ότι θα παίξει με 4-2-3-1. Από εκεί και πέρα, εκτός από τη διάταξη, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε αλλαγές. Κυρίως λόγω της απουσίας των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τομάς Βατσλίκ. Στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει ο Λαλά στο δεξί άκρο με τους Μπα, Σισέ στόπερ και τον Κίτσο αριστερό μπακ. Στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά και δίπλα του θα είναι ο Μπουχαλάκης, αν και διεκδικεί θέση και ο Φαντιγκά, ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνίζεται ο Καρβάλιο. Στην επίθεση θα παίξει ο Ελ Αραμπί στην κορυφή, ενώ φαβορί για τα άκρα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Γιώργος Μασούρας.