Στην τελευταία... θεατρική παράσταση Μπαλτάκου - Φιλιππούση, ο Κώστας Καραπαπάς έβαλε ξανά στη θέση τους, τους εκπροσώπους της «Εξυγίανσης»!

Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, ο Κώστας Καραπαπάς είχε έντονο διάλογο με τον Ιάκωβο Φιλιππούση την ώρα που ο Εκτελεστικός Διευθυντής παρουσίαζε τα πεπραγμένα επί των οικονομικών.

Συγκεκριμένα, στη συζήτηση που έγινε, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός – που ζήτησε να πληροφορηθεί για το πόσο κόστισε η παρουσίαση η οποία έγινε – ανέφερε σχετικά προς τον Φιλιππούση: «Δεν ανατέθηκε ο τελικός στην ΕΠΟ. Το τι Ελλάδα είσαι το είδαμε στον τελικό».

Σε ένα άλλο σημείο, ο Καραπαπάς αμφισβήτησε πώς η κ. Σαμούρα γνώριζε τον Φιλιππούση: «Και που σε ήξερε, κύριε Φιλιππούση, η κυρία Σαμούρα; Δε φτάνει που χάνουμε το χρόνο μας εδώ, ακούμε και ανοησίες. 200 άνθρωποι είμαστε εδώ και μια χαρά γνωρίζουμε ότι σε έβαλε στην ΕΠΟ ο Κοντονής. Δεν ήρθαμε σήμερα στην Ελλάδα».

Φιλιππούσης: «Κύριε Καραπαπά μην κάνετε αντιπολίτευση. Αυτά τα λένε οι άσχετοι που γράφουν στα σάιτ».

Καραπαπάς: «Σταμάτα το γιατί δεν το έχεις, δεν σου βγαίνει σε καλό. Οι πάντες γνωρίζουν ότι σε φύτεψε ο Κοντονής και γνωρίζουν και ποιων τις δουλειές έκανες τώρα».

Τέλος, όταν ο Φιλιππούσης είπε απολογιστικά ότι η ΕΠΟ ανέλαβε δυο ευρωπαϊκούς τελικούς (Super Cup και Conference) ο αντιπρόεδρος του Θρύλου τον… εξέθεσε ξανά: «Η ΕΠΟ δεν πήρε κανένα Super Cup. Το Super Cup ανατέθηκε στον Ολυμπιακό απ’ ευθείας».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24