Τι έκαναν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον Ισπανό τεχνικό και τον ανάγκασαν να αλλάξει γνώμη…

Και ξαφνικά αποθέωση για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στα αποδυτήρια και αφού  τον είχαν σηκώσει στα χέρια τους οι παίκτες προηγούμενα με το σφύριγμα της λήξης. Έπεσε αρκετό «μπουγέλο» με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί. Που να ήξερε ο Ισπανός  τι του ετοιμάζουν όμως.

Μπορεί αυτός να είχε τα γενέθλια του, αλλά τελικά το δώρο το έκανε ο ίδιος στους ποδοσφαιριστές του. Ξέρετε γιατί; Γιατί τα «παλιόπαιδα» είχαν τον λόγο τους και ήξεραν τι έκαναν. Ενώ αρχικά είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει δυο μέρες ρεπό τελικά τις έκανε τέσσερις και εκεί έγινε χαμός. Άρχισαν αν φωνάζουν όλοι μαζί στα αποδυτήρια, «ρεπό. Ρεπό» και ο Μεντιλίμπαρ κατάλαβε ότι δεν μπορεί να τους χαλάσει το χατίρι. Άλλωστε εκείνη την ώρα μέσα στην τρέλα κανείς δεν θα έλεγε όχι…

Όχι ότι δεν του δικαιούνται τα παιδιά με την υπερπροσπάθεια που έκαναν, αλλά και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα όπως λέει ο λαός. Έτσι τελικά κατάφεραν να τον «ψήσουν» να τους δώσει ρεπό ένα ωραίο τετραήμερα και οι περισσότεροι την επόμενη το πρωί λίγη ώρα μετά την άφιξη στην Αθήνα την «έκαναν» χωρίς να χάσουν χρόνο. Πρώτος και καλύτερος ο Έσε που μαζί με την αγαπημένη του βρίσκεται στον Λονδίνο, ενώ οι περισσότερο ξένοι έφυγαν από την Αθήνα και θα επιστρέψουν την Τρίτη.