Ο Χαβιέ ετοιμάζει και το νέο... Σαβιόλα αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα...

Μπορεί το πέρασμα του Χαβιέ Σαβιόλα στον Ολυμπιακό να ήταν μικρό και  να μη δικαίωσε σε μεγάλο βαθμό αυτούς που αποφάσισαν να τον φέρουν στο σύλλογο, όμως όπως και να το κάνουμε ήταν ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Και κανείς δεν ξεχνά την υποδοχή και τι είχε γίνει όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του το καλοκαίρι του 2013. Τι κάνει τώρα ο σπουδαίος Αργεντινός ποδοσφαιριστής;  Απολαμβάνει την ζωή και ταξιδεύει παντού.

Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε στην Αλάσκα, (!) όπου και έφτιαξε μια παιδικά χαρά προσφορά σε μια περιοχή και την δώρισε στους κατοίκους για να παίζουν τα παιδιά ποδόσφαιρο.

Όσο για τον γιο του, δείχνει να απολαμβάνει τις στιγμές μαζί του, όπως άλλωστε φαίνεται και από τα ποσταρίσματα που κάνει στο instagram.  Ίσως να ετοιμάζει και το νέο… Σαβιόλα αν κρίνουμε από την φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα στο προσωπικό του λογαριασμό με τον ίδιο να τον καμαρώνει μαζί με  την σύζυγο του και να περιμένει να τον δει τα επόμενα χρόνια να παίζει σε μια μεγάλη ομάδα και να κάνει ανάλογη καριέρα με τη δική του.