«Στροφή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία κοντράρεται στο «Ζηρίνειο» με την Κηφισιά και οδεύει για την 19η συνεχόμενη νίκη της (3/3 -19:30). Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «4» του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν, εκτός έδρας, την […]

«Στροφή» στο πρωτάθλημα για την ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία κοντράρεται στο «Ζηρίνειο» με την Κηφισιά και οδεύει για την 19η συνεχόμενη νίκη της (3/3 -19:30).

Μετά την πανηγυρική πρόκριση στους «4» του Challenge Cup, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει το ενδιαφέρον της στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν, εκτός έδρας, την Κηφισιά, στο Ζηρίνειο το Σάββατο (03/03) στις 19:30 και θέλουν να πανηγυρίσουν την 19η νίκη τους σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρόλευκων» αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Γιάννη Ρουμελιωτάκη, Νίκο Ζουπάνη, Μίκο Οϊβάνεν, Κώστα Στιβαχτή, Γιώργο Στεφάνου, Γιώργο Πετρέα, Μάρκους Μπέμε, Άκη Δαρίδη, Ανδρέα Ανδρεάδη, Φαμπιάν Ντρζίζγκα, Παρασκευά Τσέλιο, Τόντορ Αλεξίεφ, Γερούν Ράουβερντικ.