«Έσβησε» την παρουσία του στον Θρύλο ο Βινάγκρε! (pic)

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε, μπορεί να πέρασε και να μην ακούμπησε στον Ολυμπιακό, όμως έσβησε και τα όποια... πειστήρια της παρουσίας του στον Πειραιά.


Ο Ρούμπεν Βινάγκρε ήρθε σαν ένας αρκετά ταλαντούχος παίκτης από τη Γουλβς, ως δανεικός, στον Ολυμπιακό, με σκοπό να προσφέρει.

Όμως, ο ίδιος… πραγματικά πέρασε και δεν ακούμπησε, καθώς δεν ταίριαξε στο «λιμάνι», ενώ εμφανίστηκε κάπως αδιάφορος, δίχως να έχει την απαιτούμενη όρεξη να προσφέρει.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν ήταν ένα «ξένο σώμα». Γι’ αυτό και αποχώρησε, με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να παίρνει τη θέση του και να είναι πανέτοιμος να προσφέρει τα δέοντα.

Όμως, ο Βινάγκρε θα ξεχαστεί γρήγορα από την ομάδα μας, ενώ… όπως φάνηκε και ο ίδιος αφαίρεσε την παρουσία του στον Θρύλο, από τα προσωπικά του Social Media.

Τρανό παράδειγμα το Instagram, όπου δεν υπάρχει ερυθρόλευκο… ούτε για δείγμα. Κρίμα! Κρίμα, διότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ούτε τους συμπαίκτες του δεν χαιρέτησε, στο «αντίο» του στον σύλλογο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης