Η επικείμενη απώλεια του πρωταθλήματος, πρώτη μετά από 7 συνεχόμενες κατακτήσεις, αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τη νέα αγωνιστική περίοδο! Είναι κάτι αναμενόμενο και απολύτως λογικό, από τη στιγμή που είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις. Όπως αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», δρομολογείται […]

Η επικείμενη απώλεια του πρωταθλήματος, πρώτη μετά από 7 συνεχόμενες κατακτήσεις, αναμένεται να φέρει ριζικές αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού από τη νέα αγωνιστική περίοδο!

Είναι κάτι αναμενόμενο και απολύτως λογικό, από τη στιγμή που είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές εκείνοι που δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις.

Όπως αναφέρει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», δρομολογείται η μαζικότερη αποχώρηση παικτών των τελευταίων ετών, μιας και είναι πολλοί εκείνοι που απογοήτευσαν με την απόδοσή τους και η προσφορά τους στο σύλλογο ήταν από ελάχιστη έως μηδαμινή.

Κατά πώς φαίνεται, λοιπόν, η κατάσταση για αρκετούς είναι μη αναστρέψιμη και σύντομα θα κληθούν να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους, μακριά από τον Πειραιά…