Στήριξε ΚΙ ΕΣΥ τα τρία τμήματα του Ολυμπιακού για να συνεχίσει να πρωταγωνιστούν και να κατακτούν τίτλους!

Έπειτα από πολυπληθή αιτήματα μελών του Σωματείου μας για πρόθεση οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων Κολύμβησης, Πινγκ Πονγκ και Στίβου, με σκοπό τη διατήρησή τους σε επίπεδο πρωταθλητισμού ανδρών και γυναικών, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και ο ΠΑΟ στο… Νευροκόπι!
Ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη και ο ΠΑΟ στο… Νευροκόπι!

«Έπειτα από πολυπληθή αιτήματα μελών του Σωματείου μας για πρόθεση οικονομικής ενίσχυσης των τμημάτων Κολύμβησης, Πινγκ Πονγκ και Στίβου, με σκοπό τη διατήρησή τους σε επίπεδο πρωταθλητισμού ανδρών και γυναικών, συνεδρίασε εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.

Στη συνεδρίαση συζητήθηκαν αναλυτικά οι προοπτικές και με γνώμονα αφενός την ομαλή οικονομική λειτουργία του Σωματείου και αφετέρου την εξάντληση κάθε πιθανότητας διατήρησης των τριών ιστορικών τμημάτων σε επίπεδο πρωταθλητισμού, αποφασίστηκαν ομόφωνα τα παρακάτω:

1) H παροχή δυνατότητας έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης από κάθε μέλος ή φίλαθλο που επιθυμεί να στηρίξει τον σκοπό αυτόν. Η οικονομική ενίσχυση θα μπορεί να λαμβάνει χώρα είτε για συγκεκριμένο τμήμα είτε ισομερώς και για τα τρία τμήματα. Η σχετική επιλογή θα αναγράφεται στην αιτιολογία κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του Ο.Σ.Φ.Π.

2) Το απαιτούμενο ποσό για την επίτευξη του στόχου πρωταθλητισμού των τριών τμημάτων ανέρχεται στις 300.000,00 ευρώ (οικονομική ενίσχυση) συν 50.000 ευρώ (χορηγικό πρόγραμμα).

3) Η συγκεκριμένη δράση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι την συμπλήρωση του ποσού, αφορά αποκλειστικά τα τρία αγωνιστικά τμήματα (Κολύμβησης, Πινγκ Πονγκ, Στίβου) και εφόσον επιτευχθεί ο απαιτούμενος στόχος θα ολοκληρωθεί.

4) Σε περίπτωση μη επίτευξης του παραπάνω οικονομικού στόχου, το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα δαπανηθεί αναλογικά και αποκλειστικά προς ενίσχυση των τριών τμημάτων.

5) Τα στοιχεία των δωρητών άνω των 1.000 ευρώ καθώς και το αντίστοιχο ποσό της οικονομικής ενίσχυσης, δύναται να δημοσιευθούν κατόπιν έγκρισης των ιδίων σε ειδικό σημείο της επίσημης ιστοσελίδας μας www.olympiacossfp.gr.

6) Τα Νομικά Πρόσωπα δύνανται να συμμετέχουν σε αυτήν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση με ανταποδοτική χορηγία ειδικού χορηγικού προγράμματος για τα συγκεκριμένα αθλήματα.

Ελπίζουμε και επιθυμούμε σφόδρα την επιτυχή ολοκλήρωση της ενέργειας, που θα αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ έχει δύναμη τον πύρινο του κόσμο.

ΤΡΟΠΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Α) Μέσω ίντερνετ πατώντας ΕΔΩ

Β) Από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων καθημερινά (10:00-18:00).

Από την Ιστορική Λέσχη καθημερινά 12:00-23:00 και Σάββατο 10:00-22:00.

Από την Γραμματεία του Τένις, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθημερινά 16:00-23:00.

Γ) Με κατάθεση στην Τράπεζα Πειραιώς στον εξής λογαριασμό:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR39 0172 1020 0051 0209 3000 353

BIC: PIRBGRAA

Τηλ. επικοινωνίας: 2104190902».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24