Η απόφαση έχει παρθεί! Ο Ολυμπιακός θα κάνει την απονομή την προτελευταία αγωνιστική μ τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 12 Μάϊου

Ο Ολυμπιακός με νίκη επί του αιώνιου αντιπάλου του Παναθηναϊκού πήρε και μαθηματικά το 46ο πρωτάθλημα της ιστορία του. Ένας συνδυασμός που σκόρπισε χαμόγελα σε όλο το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Η νίκη επί του αιώνιου πελάτη σε συνδυασμό με την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου ήταν κάτι μοναδικό.

Σας είχαμε ενημερώσει από τις 16/04 ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει την φιέστα την προτελευταία αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Φυσικά τότε δεν γνωρίζαμε περαιτέρω λεπτομέρειες ώστε να σας μεταφέρουμε.

Πέρυσι την… χαρά είχε η ΑΕΚ να γευτεί την φιέστα από τον Ολυμπιακό. Φέτος ο ΠΑΟΚ θα είναι ο τυχερός που θα έχει την τιμή να γευτεί μία μοναδική φιέστα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 21ο τα τελευταία 25 χρόνια και 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του!

Η γιορτή που θα προετοιμάσει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα είναι μοναδική. Τόσο ο κόσμος, όσο και η ομάδα θα το χαρούν με την ψυχή τους. Μπορεί η Πανδημία να υπάρχει ακόμα, αλλά αυτό δεν θα μας εμποδίσει να γιορτάσουμε.

Όπως λέμε; Loading… 47o!