Ο έμπειρος στράικερ αναμένεται να παίξει απέναντι στον Διαγόρα.

Αντιμέτωπος με τον Διαγόρα θα βρεθεί ο Ολυμπιακός B’ στου Ρέντη. Έχοντας ένα σερί θετικών εμφανίσεων και αποτελεσμάτων, ο Ολυμπιακός Β’ επιθυμεί να δώσει σερί στο θετικό πρόσημο των παιχνιδιών του. Το Σάββατο (11/11), θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Διαγόρα στο Ρέντη και θα είναι ενισχυμένος στην επίθεση, καθώς ο Ελ Αραμπί ζήτησε να παίξει για να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ανακοίνωσε τους παίκτες οι οποίοι συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Μάλιστα, στη διάθεσή του βρίσκεται και ο Ρίτσαρντς!

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του Ολυμπιακού Κ23 συμπεριέλαβε στα πλάνα του 21 ποδοσφαιριστές και στην αποστολή είναι οι:

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Κωστή, Ελ Αραμπί, Φαντιγκά, Καράκουτης, Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Λιάτσος, Μαρίνος, Μιχαήλ, Παπαδούδης, Παπακανέλλος, Περλέσι, Ρίτσαρντς, Σγούρος, Τσέλιος, Βλαχομήτρος.

Όσον αφορά την επιλογή του Ελ Αραμπί. Πρόκειται για επιθυμία του Μαροκινού φορ. Ο οποίος ζήτησε να παίξει με τον Ολυμπιακό Β’ για να πάρει αγωνιστικό ρυθμό. Και να κρατήσει τη φυσική του κατάσταση. Ο Ελ Αραμπί έχει μείνει πίσω στο rotation του Ολυμπιακού. Καθώς τον πρώτο λόγο έχουν οι Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς.

Έτσι λοιπόν, ο έμπειρος στράικερ αναμένεται να παίξει απέναντι στον Διαγόρα. Και να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους»…