Στις 2 Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί σε φιλικό ματς που θα γίνει στην Αυστρία, με τη Σάλτσμπουργκ.

Σήμερα Τρίτη, η Σάλτσμπουργκ, πρωταθλήτρια Αυστρίας ανακοίνωσε τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Το ματς θα γίνει στις 2 Ιουλίου, κι ώρα 16:30 ώρα Ελλάδος, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Οι Πειραιώτες θα κληθούν να δώσουν έξι φιλικά ματς, με το πιο δυνατό να είναι εκείνο, ένα φιλικό επιπέδου Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ανακοινώθηκε και το φιλικό με την αυστριακή Ριντ στις 24/6, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν επίσης την δευτεραθλήτρια Τσεχίας Σλάβια Πράγας, την πολωνική Κρακοβία και τις γερμανικές Αρμίνια Μπίλεφελντ και Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Στις 14 Ιουνίου θα γίνει η επίσημη «πρώτη» προπόνηση των Πειραιωτών, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα «πετάξει» στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η επιστροφή θα γίνει στις 3 Ιουλίου και θα δώσει ακόμη δυο ματς, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στις 9 και 12 Ιουλίου, πιθανότατα. Ενώ το ένα εκ των δύο ματς, θα είναι επίσης με ομάδα υψηλού επιπέδου.