Ο Γιώργος Παντελάκης, μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, υπέβαλλε την παραίτησή του, αποχωρώντας από το σύλλογο!

Οι δρόμοι του Ολυμπιακού και του Γιώργου Παντελάκη χωρίζουν και επίσημα. Ο Έλληνας τεχνικός υπέβαλλε την παραίτησή του και ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τη δέχτηκε.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας Μπάσκετ Γυναικών, Γιώργο Παντελάκη. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο Μιχάλη Κουντούρη, υπέβαλλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή.

Στα τρία χρόνια στα οποία διετέλεσε πρώτος προπονητής, κατέκτησε δυο πρωταθλήματα ένα κύπελλο και οδήγησε την ομάδα μας στην πρώτη συμμετοχή ελληνικής ομάδας στην Εuroleague.

H Διοίκηση τον ευχαριστεί για τις πολύτιμες υπηρεσίες τις οποίες πρόσφερε στο σύλλογο, όλα αυτά τα χρόνια και του εύχεται καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Γιώργος Παντελάκης αποτελεί μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού  και η πόρτα του συλλόγου θα είναι πάντα ανοικτή για αυτόν.