Ως φαβορί για την απόκτηση του Αλ Μουσράτι από τη Μπράγκα παρουσιάζεται από τους Πορτογάλους ο Ολυμπιακός παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει.

Ο Ολυμπιακός θέλει διακαώς να ενισχυθεί στη θέση του αμυντικού μέσου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και ένας ποδοσφαιριστής που τον απασχολεί είναι ο Αλ Μουσράτι της Μπράγκα, για τον οποίον (σύμφωνα με τα Πορτογαλικά μέσα μαζικής ενημέρωσης) οι ερυθρόλευκοι είναι φαβορί στη κούρσα της απόκτησής του έναντι των υπολοίπων ενδιαφερομένων (Φλαμένγκο).

Συγκεκριμένα, η “Record” αναφέρει ότι: «Η Φλαμένγκο παρακολουθεί την κατάσταση του Αλ Μουσράτι, μέσου από τη Λιβύη, της πορτογαλικής Μπράγκα. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διαπραγματεύσεων για την απόκτηση του 27χρονου παίκτη».

Ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πέδρο Άλβες έχει αναλάβει προσωπικά τις διαπραγματεύσεις με τη Μπράγκα έπειτα από εισήγηση του Κάρλος Καρβαλιάλ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, ωστόσο η Πορτογαλική ομάδα δε φαίνεται διατεθειμένη να παραχωρήσει μεσούσης της σεζόν έναν τόσο σημαντικό και βασικό αθλητή.