Την 43η συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 15η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών, αφού επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ στο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για την 15η αγωνιστική της Volleyleague ανδρών στο Ρέντη, με τους ερυθρόλευκους επικρατούν εύκολα με 3-0 σετ και να φτάνουν στην 43η σερί νίκη στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο σετ η ομάδα του Ηρακλή μπήκε πιο δυνατά στο ματς και πήρε προβάδισμα με 1-4. Με τους παίκτες τους Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να ισοφαρίζουν σε 5-5 στην συνέχεια και να περνούν και μπροστά με 7-6, μετά από καρφί του Γκάβιν Σμιτ. Έπειτα οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν το σερί τους, φτάνοντας στο 10-6 μετά από μπλοκ του Γιώργου Πετρέα. Ο Ολυμπιακός στην συνέχεια πάτησε το πόδι στο γκάζι, φτάνοντας στο 17-8 αρκετά άνετα! Η υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο σετ συνεχίστηκε, αφού οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν μπροστά με double score (22-11). Με το πρώτο σετ να τελειώνει με 25-13 υπέρ των ερυθρόλευκων, έπειτα από καρφί του Τέοντορ Αλεξίεφ.

Το δεύτερο σετ άρχισε με τους ερυθρόλευκους να μπαίνουν αρκετά δυνατά αν και ο Ηρακλής προηγήθηκε με 0-1, φτάνοντας στο 5-2 με σχετική ευκολία μετά από δύο συνεχόμενα μπλοκ από τον Τέοντορ Αλεξίεφ. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να βρίσκεται μπροστά στο σκορ 2-3 πόντους μέχρι την ώρα που η ομάδα του Ηρακλή μείωσε σε 14-13. Έπειτα οι ερυθρόλευκοι ισοφαρίστηκαν σε 15-15, με τον Φερνάντο Μπενίτεθ Μουνιόθ να καλεί εσπευσμένα τάιμ άουτ. Στην συνέχεια ο Ηρακλής πέρασε μπροστά με 15-18, αλλά οι ερυθρόλευκοι στην συνέχεια ισοφάρισαν σε 19-19 και σε 20-20 αντίστοιχα. Εντέλει ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο σκορ, κάνοντας το 22-21. Τελικώς οι ερυθρόλευκοι πήραν και το δεύτερο σετ, κάνοντας το 2-0 μετά από άσσο του Γκάβιν Σμιτ.

Το τρίτο σετ άρχισε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο στο παιχνίδι για αρκετή ώρα μέχρι και το 8-8. Στην συνέχεια οι ερυθρόλευκοι πήραν το προβάδισμα με 10-8. Έπειτα ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί του με τον Τέοντορ Αλεξίεφ να καρφώνει εμφατικά για το 11-9. Με τον Ολυμπιακό να διευρύνει το προβάδισμα του σε 17-13 μετά από άσσο του Γιώργου Πετρέα. Οι ερυθρόλευκοι είχαν σαφής υπεροχή στην συνέχεια του ματς, φτάνοντας αρκετά εύκολα στο 21-15, πευχαίνοντας 5 σερί πόντους. Ο Ηρακλής μείωσε σε 21-17, αλλά οι Πειραιώτες δεν έδωσαν καμία ελπίδα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τον Αλεξιέφ να καρφώνει εμφατικά για το 24-18. Με τους ερυθρόλευκους εντέλει να παίρνουν το τρίτο σετ και την νίκη με 25-18.

Περισσότερα σε λίγο…