Ανήμερα της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας, ο μπασκετικός Παναθηναϊκός και το γνωστό επικοινωνιακό του επιτελείο φαίνεται πως έχουν πιάσει… διπλοβάρδιες.

Με αιχμή του δόρατος το πορτοκαλί σάιτ, ο Παναθηναϊκός επιχειρεί να παρουσιάσει ένα διαδικαστικό θέμα της ΚΕΔ ως σκάνδαλο μεγατόνων. Δημιουργώντας ένταση και εντυπώσεις.

Το θέμα των βιογραφικών και της θητείας των μελών της ΚΕΔ, που διορθώθηκε άμεσα, χρησιμοποιείται ως αφορμή για να προκληθεί αναστάτωση.

Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί
Σενγκούν προκαλεί, Όσμαν συμφωνεί και οι…πράσινοι κάνουν τουμπεκί

Προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα κλίμα πίεσης, ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων, δημιουργώντας έναν αποπροσανατολιστικό επικοινωνιακό θόρυβο που δεν έχει πραγματική ουσία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτή τη στρατηγική.

Κάθε φορά από όταν έσβησε ο «φάρος» του ελληνικού μπάσκετ και αισθάνονται ότι δεν είναι το φαβορί, το ίδιο αφήγημα κάνει την εμφάνισή του: οι διαιτητές, οι θεσμοί, το σύστημα, όλοι παρουσιάζονται ως «ύποπτοι», προετοιμάζοντας έτσι το έδαφος για μελλοντικές δικαιολογίες σε περίπτωση αποτυχίας.

Το ερώτημα είναι: ποιος πραγματικά πέφτει στην παγίδα αυτής της επικοινωνιακής τακτικής;

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδί θυμάται τον εαυτό του να ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά. Τέλος παράλληλα είναι και σε ένα από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ στην χώρα, το NEWS 24/7.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο.