Μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη, από τους 424 που προσήχθησαν από την ΕΛΑΣ, έχουν αφεθεί ελεύθεροι μόλις οι 35.

Μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κλειστό του Ρέντη που είχαν ως αποτέλεσμα την προσαγωγή 424 ανθρώπων αλλά και τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, έχουν αφεθεί ελεύθεροι μόλις οι 35.

Η ΕΛΑΣ έχει δηλώσει πως σε όλα τα άτομα που έχουν προσαχθεί, διενεργείται πλήρης εξακρίβωση και ταυτοποίηση στοιχείων, λήψη καταθέσεων καθώς έρευνα για την εύρεση ιχνών πυρίτιδας. Στη διαδικασία λαμβάνονται δακτυλικά αποτυπώματα αλλά και φωτογραφίες όσων προσήχθησαν. Όσοι τελειώνουν τη διαδικασία χωρίς να υπ΄λαρχει αιτία περαιτέρω κράτησης αφήνονται ελεύθεροι, όπως συνέβη με τα πρώτα 35 άτομα.

Εκτός έδρας με τον «αιώνιο» αντίπαλο!
Εκτός έδρας με τον «αιώνιο» αντίπαλο!

Όπως ανέφερε το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., η διαδικασία γίνεται με την εποπτεία εισαγγελικών Αρχών. Μάλιστα τονίζεται πως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας αυτής οι Αρχές θα αποφασίσουν για την δικονομική διαχείριση όσων προσήχθησαν για τα επεισόδια. Επιπλέον, οι αστυνομικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας τις μαρτυρίες όσων κατέθεσαν, συνέχισε τις προσαγωγές υπόπτων για συμμετοχή στα χθεσινοβραδινά γεγονότα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24