Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει όσο τίποτα να ανανεωθούν και να παραμείνουν στην ομάδα μας, οι «παλιές καραβάνες» Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Πορτογάλος προπονητής δεν φοβάται να δώσει ευκαιρίες, είτε σε νέα παιδιά από τις Ακαδημίες (με τρανό παράδειγμα την συμμετοχή Τζολάκη στην Τούμπα), είτε και σε παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής μες στην χρονιά. Όμως, στα πλέι οφ έχει δώσει και σε εκείνους τη δυνατότητα να προσφέρουν και να αγωνιστούν.

Στην αναμέτρηση των πλέι οφ επί του Άρη στο «Κλ. Βικελίδης», έδωσε φανέλα βασικού στον Βασίλη Τοροσίδη, με τον πολύπειρο μπακ να δικαιώνει στο έπακρον τον Μαρτίνς. Λίγο έλειψε να σκοράρει κι ένα εκπληκτικό γκολ με σουτάρα που σταμάτησε στο δοκάρι του Κουέστα, ενώ έβγαλε και την ασίστ για το τρίτο γκολ του Θρύλου.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον «Τόρο» και στον Αβραάμ Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως οι δύο παίκτες είναι υπερπολύτιμοι για τον Θρύλου. Αρκετές φορές φυσικά, ο Μαρτίνς μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους δύο «γερόλυκους» του Θρύλου. Ως αποτέλεσμα, ο Πορτογάλος έχει εισηγηθεί την παραμονή ΚΑΙ των δύο παικτών για τη νέα σεζόν.

Πέραν της παρουσίας τους στα αποδυτήρια, δίνουν και λύσεις αγωνιστικά, όποτε χρειάζεται. Στις αρχές ο Αβραάμ έδωσε λύσεις, αλλά και ο Τόρο, όταν πήρε χρόνο, ειδικά μετά την πολύμηνη απραξία, ήταν πανέτοιμος!

Φυσικά, ο Μαρτίνς με τον ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχουν ραντεβού για τα μεταγραφικά, όμως αυτή είναι μια απόφαση που μοιάζει και είναι ειλημμένη.