Ο Εχσάν Χατζισαφί μίλησε για το Μουντιάλ, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται μόλις μερικές ημέρες πριν από την έναρξή του και όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προετοιμάζεται για αυτό το μεγάλου ραντεβού.

Στο Μουντιάλ, φυσικά, θα υπάρχει «ερυθρόλευκο» χρώμα με το Ιράν να είναι από τις ομάδες που έχουν δύο παίκτες του Ολυμπιακού στο ρόστερ τους, τους Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ.

Ο πρώτος με δηλώσεις του τόνισε ότι όλοι στην ομάδα τους είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τον στόχο τους, ενώ υποστήριξε ότι το κίνητρο για το Ιράν είναι τεράστιο, κάτι το οποίο φαίνεται και στις προπονήσεις της ομάδας τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του παίκτη του Ολυμπιακού και της Εθνικής του Ιράν:

«Οι παίκτες και το προπονητικό τιμ είμαστε ενωμένοι για έναν στόχο, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε τη στήριξη 80 εκατομμυρίων Ιρανών. Πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε όλο τον κόσμο και περιμένουν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την έναρξη της διοργάνωσης. Γνωρίζουμε ότι οι αντίπαλοί μας έχουν κάνει τα παιχνίδια τους, αλλά θέλουμε να προσπεράσουμε τις δυσκολίες. Έχουμε μεγάλο κίνητρο και το πνεύμα μας φαίνεται σε κάθε προπόνηση. Σκεφτόμαστε μόνο τα δικά μας ματς, εξαρτάται από εμάς και θα παλέψουμε για τη χώρα μας και τους οπαδούς μας».