Την περίπτωση του Ραφίνια του Ολυμπιακού εξετάζει η Κοριτίμπα για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας όταν εκπνεύσει το συμβόλαιο του με τον Θρύλο

Το ενδιαφέρον της για τον Ραφίνια του Ολυμπιακού έχει εκφράσει η Κοριτίμπα για την ενίσχυση των αμυντικών άκρων της ομάδας όταν λήξει το συμβόλαιο του με τον Θρύλο, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του βραζιλιάνικου συλλόγου σε podcast.

Μάλιστα ο Ρενάτο Φολαδόρ πρόσθεσε ότι εφόσον ο δεξιός μπακ των ερυθρόλευκων επιστρέψει στο Μπραζιλιεράο όταν σταματήσει την καριέρα του θα αναλάβει διοικητικό πόστο. Η Κοριτίμπα είναι η ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα ο Ραφίνια, παίζοντας εκεί από το 2004 έως το 2005, έχοντας 53 συμμετοχές πριν πουληθεί στην Σάλκε για πέντε εκατομμύρια ευρώ.  Η βραζιλιάνικη ομάδα φέτος στο πρωτάθλημα είναι ουραγός με πέντε νίκες, 21 βαθμούς, έξι ισοπαλίες και 16 ήττες.

Ο Φολαδόρ δεν σταματάει εκεί, καθώς επιθυμεί να φέρει και τον Ζοάο Μιράντα που έπαιζε στην Ατλέτικο Μαδρίτης και την Ίντερ. Ο νέος πρόεδρος της Κοριτίμπα δήλωσε:

«Δεν χρειάζεται να τους πείσω, θέλουν να έρθουν. Είχαμε συζητήσεις που βρίσκονται σε καλό δρόμο. Δεν θα είναι δύσκολο να τους πάρω»