Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό οι Αγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ γλυκοκοιτάζουν τον Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού.

Στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων της Ολλανδίας βρίσκεται ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το δίκτυο Varzesh3 αναφέρει ότι οι Αγιαξ, Αϊντχόφεν και Φέγενορντ γλυκοκοιτάζουν τον Ιρανό επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τα χρώματα των Πειραιωτών.

Στο ρεπορτάζ γίνεται εκτενής αναφορά για τα επιτεύγματά του στη φετινή σεζόν, με τους Ολλανδούς να επισημαίνουν ότι ο Ανσραριφάρντ παλεύει για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Σούπερ Λίγκα. Ο επιθετικός των Πειραιωτών μια αγωνιστική πριν το τέλος συγκατοικεί στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας μαζί με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, έχοντας πετύχει από 17 γκολ.

Ο Ιρανός επιθετικός, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και για να φύγει θα πρέπει πρώτα να ικανοποιηθούν οικονομικά οι «ερυθρόλευκοι». Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το Μουντιάλ και τη συμμετοχή του Ιράν στην παγκόσμια γιορτή του ποδοσφαίρου.