Ο Γιώργος Σαββίδης θα βρεθεί στο Καραϊσκάκη όπως ενημέρωσε μέσα από τα social media...

Ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει σήμερα (29/9) το πρωί την προετοιμασία του για το αυριανό (30/9) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Μετά την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας, ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα βγάλει την αποστολή και θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα πάρει μαζί του και τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος έχασε τις προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών λόγω μιας κάκωσης στους στροφείς μύες του ισχίου. Λογικά ο Μαροκινός δε θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στο ματς με τους ερυθρόλευκους.

Για το Καραϊσκάκη ετοιμάζεται ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος θα συνοδεύσει την ομάδα όπως γνωστοποίησε μέσα από τα social media με ιδιαίτερο τρόπο.

Ανάρτησε στο instagram δύο video με τα γκολ του Αθανασιάδη και του Περέιρα από το τελευταίο διπλό του ΠΑΟΚ στον Πειραιά με 2-1 (στις 3/12/2014) και μετά έβαλε και μια σειρά από φωτογραφίες με τις δικές του παρουσίες μαζί με άλλους παράγοντες και φίλους του Δικέφαλου στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Και σε μία από αυτές έγραψε και την αρχή από ένα σύνθημα του ΠΑΟΚ: «Ποτέ σου δε θα παίζει μόνος να το ξες…»

Εμείς έχουμε να του πούμε ένα άλλο σύνθημα το οποίο θα το καταλάβει την Κυριακή το βράδυ «Έλα και μην μετράς την ώρα…». Αυτά για αρχή. Τα άλλα κύριε Σαββίδη από κοντά εν ώρα αγώνα.