Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι έτοιμος να βάλει την υπογραφή του για επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, έως και τα 37 του χρόνια!

Αρκετή συζήτηση και περίσσιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η υπόθεση επέκτασης συμβολαίου του Μαροκινού στράικερ, Γιουσέφ Ελ Αραμπί με τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, όπως έχουμε ξαναγράψει, έχουν την επιθυμία αλλά και τη σιγουριά πως θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Μαροκινό παικταρά. Μάλιστα, έγινε και ένα ραντεβού στο οποίο έγιναν γνωστές οι προθέσεις των δύο πλευρών. Αμφότεροι, Ολυμπιακός και Ελ Αραμπί θέλουν να συμφωνήσουν. Οι μεν «ερυθρόλευκοι» θα διατηρήσουν τον αρχισκόρερ τους, ενώ κι ο Ελ Αραμπί θέλει ως τη δύση της καριέρας του να φορά τα «ερυθρόλευκα».

Καμία απ’ τις δύο πλευρές δε βιάζεται, εφόσον υπάρχει σύμπνοια και θετική διάθεση για συμφωνία, όμως παρόλα αυτά στις διαπραγματεύσεις όλα είναι πιθανά. Πλέον, θα αναλυθούν περισσότερο οι όροι της νέας συμφωνίας.

Επιθυμία του Μαροκινού είναι να υπογράψει συμβόλαιο 2 ετών, είτε κλειστό, είτε με αυτόματη ανανέωση μετά από έναν συγκεκριμένο αριθμό αγώνων. Ο Ολυμπιακός δεν έχει θέμα με αυτό. Λογικά θα τα βρουν με ένα συμβόλαιο 1+1. Ως προς το οικονομικό σκέλος, η συμφωνία θα αλλάξει.

Ο Ελ Αραμπί, αυτήν τη στιγμή, είναι ο πιο υψηλά αμειβόμενος παίκτης της ομάδας. Έχει συμβόλαιο ύψους 2.000.000 ευρώ, μαζί με τα μπόνους που ανεβάζουν κι άλλο το ποσό. Στην ηλικία που βρίσκεται, κι ο ίδιος γνωρίζει πως δύσκολα θα λάβει αυτό το ποσό για να ανανεώσει. Το έχει αποδεχθεί αυτό.

Για να γνωρίζει ο κόσμος, ο Ελ Αραμπί έχει έναν εκπρόσωπο, ο οποίος χειρίζεται τα οικονομικά του παίκτη ως προς τις διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, είχε δημιουργήσει αρκετές δυσκολίες με τα τερτίπια του, όμως ο Μαροκινός το πήρε πάνω του και επήλθε συμφωνία.

Πάντως να σημειωθεί πως ο Ελ Αραμπί έχει και αρκετές προσφορές από ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες παραμονεύουν για την απόσπαση της υπογραφής του.