Ο Πέδρο Μαρτίνς άφησε εκτός αποστολής τον έμπειρο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ Ραφίνια, για το αυριανό ματς επί του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, ενόψει της αυριανής συνάντησης για τη Super League Interwetten και την 20η αγωνιστική.

Μετέπειτα, ο Πορτογάλος προπονητής μας, Πέδρο Μαρτίνς, γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας μας. Με τον Μαρτίνς να αφήνει εκτός τον Ραφίνια, ενώ συμπεριέλαβε τον Ντρέγκερ.

Ο τελευταίος είχε μείνει εκτός από τις αναμετρήσεις με Ατρόμητο και ΠΑΟΚ, όμως επιστρέφει στην αποστολή. Ο Ραφίνια μάλιστα «κόβεται», την ίδια ώρα που ο Κένι Λαλά έφτασε στην χώρα μας, αλλά και ο Τυνήσιος επιστρέφει στην αποστολή. Ο Θρύλος άλλωστε, έχει αυτήν τη στιγμή 4 δεξιά μπακ (Ντρέγκερ, Ραφίνια, Λαλά και Ανδρούτσος). Κάτι που φυσικά σημαίνει… αποχώρηση κάποιου. Είτε του Ραφίνια, που τελειώνει το συμβόλαιό του το καλοκαίρι, είτε του Ντρέγκερ, που είναι δανεικός.

Ο μόνος «σίγουρος» είναι έως τώρα ο Ανδρούτσος, του οποίου το ταλέντο έχει ξεχωρίσει στα μάτια του Μαρτίνς και είναι αρκετά πιθανό να ξεκινήσει αύριο επί του Απόλλωνα.