Ο Τζέισον Ντεναγιέρ αποτελεί μία εξαιρετική λύση για το κέντρο της άμυνας και φαίνεται πως εξετάζεται από τον Ολυμπιακό.

Μετά την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά, ο Ολυμπιακός έχει μείνει με τέσσερα στόπερ και δεν είναι απίθανο να ζητήσει ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας ο Μίτσελ. Οι άνθρωποι της ομάδας έδωσαν μία λίστα με ελεύθερους κεντρικούς αμυντικούς στον Ισπανό τεχνικό για να δει αν θέλει κάποιον.

Απ’ όλες τις επιλογές, η πιο καλή και υψηλή όπως φαίνεται είναι αυτή του Τζέισον Ντεναγιέρ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Λυών. Θεωρείται (δικαίως) από τις καλύτερες επιλογές ελευθέρων ποδοσφαιριστών ο Βέλγος και παρά τις πολλές αλλαγές που θέλει να κάνει ο Μίτσελ στο ρόστερ, ο Ντεναγιέρ ίσως αποτελέσει μία μεταγραφή επί εποχής Μίτσελ.

Ο Βέλγος υπολογίζεται για το Μουντιάλ και θέλει και ο ίδιος να βρει μία καλή ομάδα στην οποία θα αγωνίζεται για να μην χάσει τη θέση του στην αποστολή της χώρας του για το κορυφαίο ποδοσφαιρικό τουρνουά.

Ο Μίτσελ θα πρέπει να πάρει απόφαση αν θέλει να κινηθεί η ομάδα για τον παίκτη. Αν η απάντηση είναι αρνητική, ο Θρύλος θα παραμείνει στα στόπερ με τους Μπα, Σισέ, Σωκράτη και Ρέτσο.