Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκανε έναν αγώνα δρόμου για να προλάβει τον τελικό, ενώ όπως όλα δείχνουν θα είναι συνεπής στο ραντεβού.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δούλευε αρκετά τις προηγούμενες ημέρες, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει τελικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο ίδιος έχει κάνει έναν αγώνα δρόμου, χωρίς υπερβολή. Θέλει και κατά πάσα πιθανότητα το έχει πετύχει, το να βρίσκεται στον τελικό, βοηθώντας την ομάδα μας επί του ΠΑΟΚ.

Όμως το σημαντικό είναι να μην πιέσει τον εαυτό του, ώστε να υπάρχει κίνδυνος υποτροπιασμού. Βέβαια, ο ίδιος είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης, γνωρίζει το σώμα του και τα όριά του.

Επιπλέον, σημαντικό ρόλο παίζει και ο Πορτογάλος τεχνικός του Θρύλου, Πέδρο Μαρτίνς. Ο οποίος σε καμία περίπτωση δε θα τον πίεζε να αγωνιστεί. Στόχος του είναι να βάλει τους πιο έτοιμους, αλλά και -φυσικά- υγιείς. Πάνω απ’ όλα η υγεία, ακόμη και για ένα τέτοιο σημαντικό ματς, όπου κρίνεται ένα τρόπαιο. Καλύτερα να χαθεί ένα ματς, παρά ένας παίκτης για καιρό.

Εν ολίγοις, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει κάνει τις προσπάθειές του, μαζί με το επιτελείο του Ολυμπιακού. Και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται 100% στον τελικό. Ωστόσο, θα φανούν όλα σήμερα, όταν θα βγει η αποστολή.