«Έγκλημα» στα Γιάννενα με σφραγίδα «εξυγίανσης»…

Με ένα «έγκλημα» στα Γιάννενα, το οποίο είχε την σφραγίδα της «εξυγίανσης», ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ!


Ο Ολυμπιακός το πάλεψε, άξιζε την νίκη, όμως κάποιοι είχαν αντίθετη άποψη. Μία νίκη που έπρεπε να έρθει… έληξε με ισοπαλία (1-1)! Άτομα σε εντεταλμένη υπηρεσία στέρησαν το τρίποντο από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Δεν είναι μόνο το VAR, το οποίο δείχνουν έμπρακτα πως κάνουν ότι μπορούν για να κόβουν βαθμούς από τον Ολυμπιακό, είναι και οι αποφάσεις που παίρνουν οι διαιτητές εις βάρος του Ολυμπιακού. Με την πρώτη ευκαιρία ψάχνουν αφορμή! Αλήθεια όμως; Πιστεύουν ότι έχουν τα άντερα, ώστε να παίξουν με την ιστορία και τον κόσμο του Ολυμπιακού;

Κανείς δεν είναι ικανός να τα βάλει μαζί μας. Κανείς δεν μπορεί να τρέξει στους δικούς μας ρυθμούς. Ό,τι και να κάνετε, εμείς απαντάμε στο γήπεδο. Φέτος θα πονέσει πιο πολύ απ’ ότι το περσινό. Δεν θέλετε και αυτό φαίνεται. Εμείς όμως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε ό,τι μπορεί και περνάει από τα δικά του χέρια, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί μια σκάλα καλύτερη από πέρυσι τουλάχιστον, με παίκτες ποιότητας, ουσίας και παγκόσμιας κλάσης. Φυσικά βέβαια, βλέπουν και εκείνοι με την σειρά τους τις «ξεφτίλες» που παρουσιάζονται στο δικό σας κατεστημένο, στην δική σας παράγκα.

Φυσικά για τα σημερινά «εγκλήματα» δεν θα ανοίξει μύτη. Όχι πως περιμέναμε κάτι άλλο από εσάς. Ξεφτιλίζετε την χώρα μας και αυτό αποτυπώνεται και από τον σεβασμό που δεν μας δείχνουν εκτός συνόρων.

Η εικόνα μας δεν ήταν και η πιο τέλεια που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά τουλάχιστον τη νίκη την αξίζαμε. Η χρονιά προβλέπεται μεγάλη και το μέλλον για κάποιους από εσάς αβέβαιο.

Να δούμε όμως. Θα παραπέμψουν όσους στάθηκαν εμπόδιο στην νίκη του Ολυμπιακού, ή απλά θα ξημερώσει Δευτέρα;

Περιμένουμε να σας δούμε και με πράξεις, αλλά μάλλον η ευαισθητοποίηση για εσάς υπάρχει επιλεκτικά!

Τόσο καιρό ο Ολυμπιακός μιλάει για τον Κλάτενμπεργκ, αλλά κάποιοι είναι βολεμένοι με τις γνωστές τους συμμαχίες, οι οποίες φυσικά είναι εις βάρος του Ολυμπιακού!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης